Junjou Romantica

Autor: || Zveřejněno: 9.6.13

Zdroj: Akapahua.wordpress.com

MANGA: Junjou Romantica; Pure Romance
Stav: Vychází (20 svazků, ?? kapitol +)
Autoři: Nakamura Shungiku
Žánry: komedie, romantika, drama, YAOI, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Duben 2002 - ??

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Junjou Romantica - Příběh
Manga zahrnuje tři příběhy, které jsou označeny názvy: Junjou Romantica, Junjou Egoist a Junjou Terrorist a jsou postavami navzájem propletené. Součástí mangy bývá také Junjou Mistake a Junjou Minimum.

Junjou Romantica: Takahashi Misaki se snaží dostat na univerzitu, jeho výsledky mu v tom ale moc nepomáhají, proto se jeho bratr rozhodl, aby mu jeho dobrý přítel, který je zároveň také slavným spisovatelem, Akihiko Usami, pomohl se studiem. Z počátku to nevypadá, že by spolu mohli někdy začít vycházet, ale když se Misakimu podaří zlepšit si známky a naučí se, že Usami vlastně není tak arogantní, jak se na první pohled zdá, začne se mezi nimi tvořit přátelský vztah, který by nemusel zůstat jen přátelským.

Junjou Egoist: Kamijou Hiroki je asistent Miyagiho, profesora klasické literatury na univerzitě, na kterou se snaží Misaki dostat. Je mrzutý a nedokáže se dostat přes neopětovanou lásku, kterou cítil k Usamimu v minulosti a stále ještě trochu přebývá. Vše se ale změní, když se setká s Nowakim, který do jeho života vtrhne jako hurikán a bude se snažit naučit Hirokiho smysl pravé lásky.

Junjou Terrorist: Miyagi You vypadá jako muž, který si s ničím nedělá starosti, vždy oplývá šťastnou náladou a vtípky, pod tímto vším se ale v tichosti a tajnosti prodírá svými vlastními problémy. Jeho žena ho opustila kvůli jeho nadšení pro práci a méně pozornosti k ní, k jeho problémům se také dostává nezapomenutelná a neopětovaná láska. Jeho život je otočen vzhůru nohama, když se mladší bratr jeho bývalé ženy, Takatsuki Shinobu, odhodlá a vyzná svou lásku k němu, kterou označuje za osudovou. Miyagi není gay, Shinobu však nemá v plánu se jen tak vzdát svých citů.

-> Junjou Romantica - Obrázky / Videa / Ostatní

Junjou Romantica - Online
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Junjou Romantica - Download ↓
-> Bfs.atami.cz - CZ
-> Krchov-pod-sakurou.blog.cz - CZ (mediafire.com)

-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)



Zdroj: Manga.news

MANGA: Junjou Mistake
Stav: Dokončeno (1 svazek, 9 kapitol)
Autoři: Nakamura Shungiku
Žánry: komedie, romantika, drama, YAOI, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Červenec 2008 - Prosinec 2008

-> AP / MA / MAL / MT / MU / WIKI

-> Junjou Mistake - Příběh
Ryuuichirou Isaka je výkonným ředitelem nakladatelství, který je tajně zamilován do svého přítele z dětství, jenž se o něj stará od dob, kdy začal pracovat pro rodinu Isaka. Vypadá to však, že se Asahino zajímá více o Ryuuichirova otce než o něj samotného.

Junjou Mistake - Online Read
-> Mangapark.me - EN
-> Mangafox.me - EN
-> Mangago.me - EN

↓ Junjou Mistake - Download ↓
-> Mangatraders.org - EN (přihlášení)

Baka Kamaru xD
- Úprava: 14.10.2016 19:51

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!