One Piece AMV - Young {Hollywood Undead} | AMV

Autor: || Zveřejněno: 17.9.13

Konbanwa!!

Minna-san, konečně se nám dneska objevila menší skulinka v našem jinak velmi nabitém programu a přece jen bysme to nebyli my, kdybysme ji správně nevyužili. Bohužel, nezmohli jsme se na nic jiného, než jsou dva ubohé články, ke kterým člověk ani nemá jak komentovat, ale!! I tak doufáme, že se Vám aspoň tohle naprosto úžasné AMV zalíbí a zkrátí Vám dlouhou chvíli, ať už se nudíte nebo Vám naopak pomůže na chvíli relaxovat. Už je to nějaká doba, co tu naposledy bylo nějaké to zajímavé video a ještě delší doba uplynula od našeho posledního vydání nějakého článku s tématem One Piece!! >////< ... Proto nás nenapadlo nic lepšího, než zase sáhnout po nějakém epickém AMVčku na tohle dokonalé anime v našem nekonečně dlouhém seznamu. Teď si ale držte Vaše slamáky, protože v tomto AMV nenajdete pouze jedno z našich neoblíbenějších anime, ale dokonce se můžete zaposlouchat i do jedné z mých nejoblíbenějších skupin!! *////* ... Pokud se aspoň na jednom tvrzení shnodneme, jste v tomto článku maximálně vítání!!


Jsem si jistá, že populární anime One Piece už všichni znáte a je naprosto zbytečné tu o tomhle pirátském příběhu jedné ambiciózní posádky plném dobrodružství nějak moc mluvit. Určitě jsou tu další nadšení fanoušci, jako jsme my sami, kteří se tu zastavili jen kvůli názvu jejich oblíbeného anime v nadpisu, s radostí se podívali na tohle skvostné dílo a pomalu plují dál. Nebo se tu také objevili fanoušci hudební skupiny Hollywood Undead, které potkal naprosto stejný osud a po poslechu jejich oblíbené muziky se pomalu broukají do neznáma. Já bych patřila k oběma a jsem si jistá, že i takových je tu spousta.

Jak už to zmiňujeme snad v každém podobném článku, video obsahuje spousty spoilerů z anime One Piece a pokud si chcete vychutnat překvapení, rozhodně bych nedoporučovala se na něj dívat. Na druhou stranu, pokud Vás spoilery nijak netrápí nebo jste už anime z větší části viděli, přeju Vám příjemnou podívanou!!

Anime: One Piece


Video je vytvořeno německým editorem, který vystupuje pod přezdívkou xXTheMarciXx a musím Vám jeho video rozhodně doporučit!! Pokud máte trochu času a chuť se podívat na nějaká kvalitné AMV zaměřená především na anime One Piece, nebojte se prolézet youtube channel tohoto chlápka, protože toho rozhodně nebudete litovat >////<

Ještě bysme se chtěli krátce zmínit o důležité události! Jedná se konkrétně o "zmizení" jednoho našeho SBčka - Magiku & Rebeccu, které nás velmi trápí!! Pokud někdo z Vás ví nějaké podrobnosti nebo informace o tom proč, jak nebo co se stalo, dejte nám prosím vědět!! TT////TT

Sayonara!!
Baka-chan a Goshi-sama!!

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!