CRACK! BOY! | AMV

Autor: || Zveřejněno: 25.9.13

Konbanwa, Minna-san!!

Protože tu Kamaru není a všem se Vám po ní určitě stýská, rozhodl jsem si vypůjčit jeden z jejich proslulých pozdravů. Teď si ale říkám, že jsem to možná neměl dělat, protože její pozdravy jsou vždycky jak od malého, pětiletého dítěte. Zpátky už to ale vzít nemůžu, je to tu černé na bílým a škrtat se tu nesmí. Pojďme se ale vrátit zpět k tématu, o kterém jsem se tu vlastně ještě ani jednou nezmínil. Ale to už je taková naše značka, přece jen se nemůžeme dostat k tématu hned v prvním odstavci, to by pak byl příliš krátký článek. Už jste si určitě všimli podle nadpisu (minimálně ti, co jej opravdu čtou), že se jedná o článek s AMV. A co více, jsou to ta úžasná videa, která každý miluje, "crack videa"!! Plná vtipných hlášek, scének a absurdních parodií. Určitě je tu spousta lidí, kteří si tenhle typ videií pochvaluje a ve svých temných chvilkách si je pouští pro radost.

Anime FREE! určitě spousta z vás zná. Sportovní, plavecké anime plné svalnatých chlapců v plavkách, které je o soutěživosti a přátelství. První díl se objevil toto léto a od té doby si získal spousty fanoušků, takže jej určitě většina z Vás zná, možná až příliš důvěrně. Každopádně, mám tu pro Vás dvě crack videa na tohle anime, která jsou velmi dobrá na vylepšení pochmurné, odpolední nálady. Doufám, že aspoň někomu zlepší náladu a společně se všichni zasmějeme nad nejlepšími scénkami z toho fan-servisního anime.

Anime: FREE!
Hudba: ... prostě jen audia z vtipných videií na YT, písniček atd...


Ze stejného důvodu, o kterém jsem si zmiňoval v jednom z minulých článků, druhé video příjde do "Celého článku", aby nám nezasekalo celou hlavní stránku blgu. Děkuji za pochopení!!

Druhé video je od stejného autora (jak se dá poznat podle názvu) jen je nahráno na "záložní" channel, pokud by někoho překvapila odlišnost jmen jednotlivých channelů. Rozhodně doporučuji se podívat na oba dva, stojí za to, i když se některé scény tak trochu opakují.

Anime: FREE!
Hudba: ...



Obě videa pochází od autorky z Peru, vystupující pod jménem Brenda Hikaru. Rozhodně doporučuju se podívat na její videa, nedělá pouze crack videa, ale také AMV na nejrůznější anime. Pokud máte čas a chuť si zvednou náladu pár zajímavými videií, neváhejte. Když už tu jen tak mluvím na prázdno, zítrá se nám Kamaru konečně vrací, takže od ní můžete čekat článek plný bláznivých odstavců.

Goshi-sama, který se už nemůže dočkat návratu jeho otroka x)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!