Junjou Romantica I+II+III

Autor: || Zveřejněno: 19.10.12

Zdroj: Asia-tv.su

ANIME: Junjou Romantica
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání, YAOI
Datum vydání: Jaro 2008

!!!YAOI ... nebo spíše takové Shounen Ai ... a občas trocha yaoi náznaků!! xD

-> AP / AA / MAL / AniDB / WIKI

-> Junjou Romantica I - Příběh
Anime zahrnuje tři příběhy, které jsou označeny názvy: Junjou Romantica, Junjou Egoist a Junjou Terrorist a jsou postavami navzájem propletené.

Junjou Romantica: Takahashi Misaki se snaží dostat na univerzitu, jeho výsledky mu v tom ale moc nepomáhají, proto se jeho bratr rozhodl, aby mu jeho dobrý přítel, který je zároveň také slavným spisovatelem, Akihiko Usami, pomohl se studiem. Z počátku to nevypadá, že by spolu mohli někdy začít vycházet, ale když se Misakimu podaří zlepšit si známky a naučí se, že Usami vlastně není tak arogantní, jak se na první pohled zdá, začne se mezi nimi tvořit přátelský vztah, který by nemusel zůstat jen přátelským.

Junjou Egoist: Kamijou Hiroki je asistent Miyagiho, profesora klasické literatury na univerzitě, na kterou se snaží Misaki dostat. Je mrzutý a nedokáže se dostat přes neopětovanou lásku, kterou cítil k Usamimu v minulosti a stále ještě trochu přebývá. Vše se ale změní, když se setká s Nowakim, který do jeho života vtrhne jako hurikán a bude se snažit naučit Hirokiho smysl pravé lásky.

Junjou Terrorist: Miyagi You vypadá jako muž, který si s ničím nedělá starosti, vždy oplývá šťastnou náladou a vtípky, pod tímto vším se ale v tichosti a tajnosti prodírá svými vlastními problémy. Jeho žena ho opustila kvůli jeho nadšení pro práci a méně pozornosti k ní, k jeho problémům se také dostává nezapomenutelná a neopětovaná láska. Jeho život je otočen vzhůru nohama, když se mladší bratr jeho bývalé ženy, Takatsuki Shinobu, odhodlá a vyzná svou lásku k němu, kterou označuje za osudovou. Miyagi není gay, Shinobu však nemá v plánu se jen tak vzdát svých citů.

-> Junjou Romantica I+II+III - Obrázky / Videa / Ostatní

Junjou Romantica I - Online ↓
-> TBAteam.cz - CZ

-> Animehere.com - EN + speciál
-> Kissanime.com - EN + speciál
-> Waoanime.tv - EN + speciál

Junjou Romantica I - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)
-> TBAteam.cz - CZ (Ulož.to)

-> Ulož.to - CZ/EN

-> Torrent:
- [Unofficial][aarinfantasy] Junjou Romantica Season 1 & 2 [DVD] - EN; První a druhá série + speciál

- [Zero-Raws] Junjou Romantica - RAW, po jednom díle
- Junjou Romantica BD 1080p (Season 1-2) - RAW; První a druhá série



ANIME: Junjou Romantica 2; Junjou Romantica Second Season
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání, YAOI
Datum vydání: Podzim 2008

-> AP / AA / MAL / AniDB

-> Junjou Romantica II - Příběh
Žádný pár to nikdy nemá jednoduché, obzvláště pokud se jedná o homosexuální páry, které nemají vždy kladný ohlas. Misakimu se podařilo dostat na svou vysněnou univerzitu a pokračuje ve svém životě pod jednou střechou s Usamim. V jejich vztahu se ale vyskytnou problémy, které jsou způsobeny hlavně Usamiho rodinou, přesněji jeho bratrem, kterému se Misaki také zalíbil.

Problémy se také dostavají i k ostatním párům, Nowaki je sice trpělivý se svou láskou a snaží se vydržet Hirokiho pýšnou povahu, ale na druhou stranu nechce, aby se jejich vztah zničil a tak se snaží všechnu svou lásku na Hirokiho přenést, ale nedaří se mu to přesně tak, jak si to představoval.

Miyagi se potýká s opravdu velkým problémem a tím je Shinobu, bratr jeho bývalé ženy, který se ho snaží přesvědčit o jejich osudové lásce. Hlavním problémem je ale jejich velký věkový rozdíl a nesmíme zapomenout na fakt, že Miyagi původně velmi popíral, že by mohl být gayem.

Junjou Romantica II - Online ↓
-> TBAteam.cz - CZ

-> Animehere.com - EN + speciál
-> Waoanime.tv - EN

↓ Junjou Romantica II - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - CZ titulky
-> Anime-manga.cz - CZ (přihlášení)
-> TBAteam.cz - CZ (Ulož.to)

-> Ulož.to - CZ/EN

-> Torrent:

- [Zero-Raws] Junjou Romantica - RAW, po jednom díle

Zdroj: Fanpop.com

ANIME OVA: Junjou Romantica OVA
Stav: Dokončeno (2 OVA)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání
Datum vydání: Prosinec 2012

-> AP / AA / MAL / AniDB

↓ Junjou Romantica - OVA - Online ↓
-> Waoanime.tv - EN

↓ Junjou Romantica - OVA - Download ↓
-> Anime.akihabara.cz - SK titulky
-> Tbateam.cz - SK (Ulož.to)

-> Ulož.to - RAW

-> Torrent:



ANIME: Junjou Romantica 3; Junjou Romantica Third Season
Stav: Dokončeno (12 dílů)
Žánry: komedie, drama, romantika, SHOUNEN AI, školní prostředí, dospívání, YAOI
Datum vydání: Léto 2015

-> AP / AA / MAL / AniDB

-> Junjou Romantica III - Příběh
Příběhy hlavních postav se posouvají zase o kus dále. Takahashi Misaki už žije s Akihikem Usamim tři roky, daří se mu na škole a dokonce si našel i nové přátelé, problém ale nastává, když se Misaki rozhodne najít si práci. Usami je totiž proti, a tak si Misaki musí nejdříve poradit s jeho nesmírně žárlivou povahou. Vše se ještě více zkomplikuje, když se Misaki setká se svým oblíbeným autorem Kyouem Ijuuin a Usamiho žárlivost tak nebude znát hranic.

Nowaki je šťasný, se mu podařilo získat Hirokiho lásku, problém ale vězí v nedostatku času, který na sebe mají právě kvůli Nowakiho nové práci coby doktora. I přesto se ale oba dva snaží, aby si mohli najít chvíli pro sebe a hlavně si navzájem vše pořádně vysvětlit, aby zbytečno nedocházeli k ukvapeným závěrům.

Na druhou stranu, Miyagi a Shinobu se potýkají s velkým problémem, který způsobuje jejich velký věkový rozdíl sedmnácti let. I když se Shinobu snaží vypadat vyspělejším, nelze tento rozdíl skrýt před očima ostatních a to Miyagiho znepokojuje. Ale Shinobu se i tak nehodlá vzdát a Miyagi tak nebude mít jinou možnost, než se tímto problém přestat zabývat.

Součástí této serie je i jednodílná část Junjou Mistake, která má už jeden díl zahrnutý ve druhé serii Sekaiichi Hatsukoi (šestý díl). Příběh se točí okolo Isaky Ryuuchira, který je synem ředitele nakladatelství Marukawa (kde publikuje svá díla Usami a Misaki si našel brigádu jako editor) a zároveň jedním z nejlepších editorů. Jeho asistentem je Asahina Kaoru, jeho přítel z dětství a v posledních letech se o Isaku pečlivě stará jako o malé dítě. Ani jeden z nich ale netuší o citech toho druhého, drží vše v tajnosti, dokud se Isaka nerozhodne udělat první krok a překročit tak veškeré pouze přátelské meze.

Junjou Romantica III - Online ↓
-> Pribeh.net - CZ/SK
-> Shirai.cz - CZ (přihlášení)
-> Zkouknit.to - CZ

-> Waoanime.tv - EN

↓ Junjou Romantica III - Download ↓
-> TBAteam.cz - CZ

-> Ulož.to - CZ/EN
-> Chauthanh.info - EN (každý díl rozdělen na části)

-> Torrent:
- [DeadFish] Junjou Romantica 3 - EN (po jednom díle)
- [FelineYogi] Junjou Romantica 3 - EN (po jednom díle)


Baka Kamaru xD
- 4tá úprava: 21.11.2015 10:00

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!