One Piece - Will of D. | AMV/ASMV

Autor: || Zveřejněno: 21.3.14

Ohayo, Minna-san x)

Jak řekla Kamaru, tak se snažíme zase trochu ... "z-aktivnit" náš blog x)
Věřím, že spousta z Vás sem chodí a pokaždé odejdou naštvaní, že sem nic nepřibylo ... x) ... A nebo sem nechodíte vůbec x) I o takovéhle verzi jsem přemýšlel x)

O tomhle bych dokázal povídat ještě dlouho, ale od povídání jsou naše "Vykecávací články" ... takže to sem nebudu montovat x)

Rozhodl jsem se, že se s Vámi podělím o jedno obzvláště nádherné AMVčko :3
Přesněji řečeno se jedná o tzv. ASMV ... "Anime Story Music Video" ... což je vlastně AMV, ale vypráví i příběh daného anime. Nejtypičtějším anime, na které se takováhle videa dělají je podle mě One Piece, kdy je Youtubečko opravdu plné takovýhle videií. A já našel jedno opravdu krásné.

Je tam spousta spoilerů, takže kdo má v plánu se na One Piece podívat nebo je teprve někde na začátku, tak by se na tohle ASMV určitě neměl koukat, pokud si nechce prozradit děj a pokazit tak krásny dojem, zážitky a překvapení tohohle anime.
Ale i přesto opravdu tohle video doporučuju všem!! :3

Anime: One Piece - Oda Eiichiro


Opravdu, video má sice něco přes šest minut, ale stojí za to, si ho zkouknout, protože je tu dokonale pojat celý smysl One Piece!! :3 A stejně tak i Vůle "D" ... :3

Jsem opravdu velkým fanouškem tohohle anime a vřele Vám doporučuji si tohle anime zkouknout. Vsadím se, že i přes svou délku, Vás chytne a určitě si ho oblíbíte!! :3 Kresba je ze začátku sice trošku starší a horší, přece jen tohle anime vychází už patnáctým rokem ... ale teď už je kvalita opravdu na vysoké úrovni :3

Opravdu krásné ASMV, které stojí za těch necelých sedm minut :3
Goshida Rikyu :3

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!