Novej "budoucí-podzimní" kabátek!! xD | Šatník

Autor: || Zveřejněno: 8.9.13

Konbanwa!!

Jak už jsem se minule zmiňovala, konečně nastala ta osudová chvíle, kdy jsem se pustila do nového vzhledu našeho blogu. A kupodivu jsem na něj opravdu pyšná. Chci říct, není to nic světoborného, jsem si jistá, že tisíce lidí by dokázali vytvořit něco mnohem poutavějšího. Pro mé to ale splňuje většinu (jestli né všechny) požadavky a neuvěřitelně se mě líbí *////* ... Chtěla jsem vytvořit něco takového podzimějšího, přece jen už nám to nejkrásnější období barev pomalu klepe na dveře a já bych jej chtěla pěkně v plné parádě uvítat. Zároveň jsem také chtěla něco tmavšího odstínu, sice se mě to krapet nepovedlo, ale stejně jsem za výsledek velmi vděčná mé trpělivosti a schopnostem >////< ... Ještě nikdy jsem se nepustila do něčeho takhle složitého, oproti všem ostatním, je tohle opravdu komplexní!! Nesmějte se, když si vzpomenete na naše předešlé kabátky, tak tenhle je opravdu velmi složitý >////<

Myslím, že se mě docela i povedlo vystihnout období jak tématicky, tak i barvama. Obrázek se mě opravdu líbil, přece jen se jedná o naprosto dokonalé anime Mushishi, které naprosto doporučuji všem milovníkům krátkých, fantasy příběhů o malých, nepovšimnutých bytostech. A v hlavní roli je samozřejmě naprosto dokonalej a pohlednej chlápek Ginko *////* ... Celé anime se k tomuto období opravdu hodí, takže jsem ho sem prostě musela dát. Doufám, že nejsem jediná, kdo je s novým vzhledem spokojen na 100%. Vím moc dobře, že jsem to mohla seskládat dohromady i mnohem rozuměji, kvalitněji a podobně, moje grafické a estetické schopnosti jsou ale bohužel velmi omezené >////< ... I přesto se Vám snad bude nový kabátek aspoň trochu zamlouvat.


Takový menší náhled toho, jak to vypadá na mém počítači. Jsem si vědoma toho, že v dnešní době má každý počítač a notebook jiné rozměry obrazovky, rozlišení a ak dále, proto se to bude pravděpodobně různě posouvat a podobně. Kdyby jste náhodou našli nějakou velkou chybu, či problém v zobrazování, tak se prosím ozvěte do komentářů a problém popište. Zkusím si s tím pohrát a problém napravit, samotné nastavování nových vzhledů je pro vždycky neuvěřitelné peklo TT////TT ... Můžete se také pokochat mýma záložkama, které pravděpodobně stejně nikoho zajímat nebudou, nebo si jich třeba ani nevšim, dokud jsem se o tu o nich nezmínila >////< ... Stejně tak můžete pochválit nebo zkritizovat můj výtvor, případně poradit nějaké tipy do příště, vždy se ráda něčemu přiučím.
Musím tě pochválit za dobře odvedenou práci x)
Ooooooh >////< ... Ještě jednou, ještě jednou!!
Chválím tě x)
Haaaaaa *////* ... To zní tak krásně, od tebe je to velmi nečekané a jedinečné >////<
Tak si to užij, protože to zas nějakou dobu neuslyšíš x)
Yeah, já vím xD

Když už píšeme tento článek, tak bych se Vám rovnou mohla i na něco zeptat. Jak se Vám daří?? Je u Vás něco nového?? Jak se daří ve škole, práci a podobně?? Právě nám začal náš první víkend v tomto novém školním roce a já jsem za něj neuvěřitelně ráda. Konečně trochu odpočinku od té nudné školy, kde se jen spí a nic nedělá >////< ... Chci říct, raději bych někde něco delala, než abych ráno o pěti vstávala, abych se do školy dostala na sedmou, do čtyř, pěti hodin večer tam spala, a pak se po dvou hodinách cesty dostala domů. Z mého pohledu mě to za to opravdu nestojí.
Tebe zase chytla nějaká ta stěžovací nálada, nemyslíš?? x)
Já nebyla ta, co si včera stěžovala na počasí xD
Promiň, ale mám své limity x)
To my všichni xD

Teď už se s Vámi ale budeme loučit. Snad přežívate školní dny v lepší náladě a atmosféře než já. Nikdo si nezaslouží tak trpět, to mi věřte >////< ... Ještě jsem se na závěr také chtěla zeptat, zda někdo neslyšel o našem nezvěstném SB Shi O_o!! Strašně rádi bysme zjistili, co se s ní vlastně stalo TT////TT ... Pokud někdo má nějaké informace, tak jestli můžete, prosím podělte se s námi o ně. Opravdu je nám líto, že jen tak zmizela a my o ničem nevíme. Pokud je to z osobních důvodu, tak nezbývá nic jiného, než se s tím smířit. Jen doufám, že ji nepotkala nějaká nešťastná událost a podobně TT////TT


Baka-chan ... celá nadšená z nového kabátku blogu *////*
Goshi-sama ... utahanej z basketu ... (nejsem nějak moc často utahanej?? x)

Omluva za chyby, jestli se tu nějaké vyskytly, tak za to může ďábel, protože Jashin-sama by to nikdy nedovolil xD

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!