You MIGHT Get Nervous

Autor: || Zveřejněno: 12.5.13

Konichiwa!!

Tak jsme zase tady, ale tentokrát nebudem psát kecy jen tak nazdařbůh, abychom zaplnili jinak prázdný a bezvýznamný článek. Tentokrát jseme se pustili do takové dalo by se říct minirecenze na jednu zajímavou hru. Našla jsem ji na jednom blogu: A2l.blog.cz (mimochodem, opravdu zajímavej blog, který určitě doporučuji!!) a opravdu mě chytla. Proto jsem k ní donutila i Goshiho-sama. Zprvu jsem si říkala: "Co je to za blbost??", ale pak jsem začala na obrazovku házet "WTH??" pohledy a pěkně nadávat. I když to může vypadat jako velmi jednoduchá hra, věřte mi, není to vůbec jednoduché!! Člověk se musí soustředit hned na několik věcí najednou, což opravdu není jednoduché >////<



-> Popis hry:
Tak vám tuto hru zkusíme trochu popsat. Všechno je to ve směs napsaný vždycky na obrazovce (bohužel však v angličtině), takže stačí, když se budete řídit podle toho, co tam píšou. Jednoduše máte na začátku jeden černý bod, kterým musíte pomocí kláves [A] a [D], nebo šipkama do prava, do leva, uhýbat před červenýma čtvercema.

Později se to však stane mnohem komplikovanější, přijde na řadu další bod, který ovládáte pomocí myši. A zatímco uhýbáte jedním bodem před čtvercama, tak musíte druhým chytat modré čtverečky, které na vás nalétávají z boku. Ale pozor, to ještě není všechno.

Když se dostanete do asi pětadvacáté vteřiny, tak na vás vyskočí další bod, který jezdí uprostřed obrazovky a vy ji máte pomocí kláves [W] a [S], nebo šipkama nahorů, dolů, držet na obrazovce tak, aby vám neunikla pryč. Prostě se nesmí zmizet dole nebo nahoře. Tohle všechno pak musíte následně zvládat dohromady, načež se vše pomalu zrychluje.

Můžete také záskat bonus, pokud kliknete, ještě předtím než se vám objeví bod u myši, na počítadlo, tak se vám přičte bonus "Easter Egg" a dostanete navíc jednu vteřínu.


Ve druhé verzi You MIGHT Get Nervous 2, jsou dvě možnosti - dvě obtížnosti. Nejdřív máte možnost jen "play classic", což je ta jednoduší verze, když se v ní dostanete přes čtyřicátoupátou vteřinu, tak se vám otevře o něco težší možnost "play extreme". Tady už je to rychlý hned ze začátku, v téhle verzi vám ještě běhaj navíc žluté čtverečky, a ty když vezmete, tak buď dostanete život navíc nebo vám na chvíli zpomalí všechny čtverečky. V You MIGHT Get Nervous jedničce je jen jedna možnost a řekla bych, že je to ta snažší. Jinak jsou jednička a dvojka úplně to stejné.

-> Online:
Obě dvě hry si mužete najít na jakékoliv stránce s hrami, my jsme ji našli na Mofunzone.com:

-> Naše rekordy:
Baka:
V play Classic ... 48, 586 vteřin
V play extreme ... 43, 058 vteřin

Goshi:
V play Classic ... 58, 697 vteřin
V play extreme ... 57, 165 vteřin

Takže je Goshi-sama jasnej vítěz xD
Tvoje časy taky nejsou nijak špatné. Jsem si jistý, že tu velká spousta lidí, kteří mají i lepší časy než já x)
Jasně, tímhle mě neutěšíš!! TT////TT
Jen s tebou soucitím x)
Tak to děkuju TT////TT

Doufáme, že si hru taky zkusíte, protože je to docela dobrá hra na zahnání nudy. Napište nám sem také Vaše výsledky, ať můžem porovnat, chtěli bysme vědět, jestli se třeba někdo dostane i přes minutu.
Tak do toho, GANBATTE!!

Goshida Rikyu x) a Baka Kamaru xD

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!