Jak se zaručeně zabavit v obchoďáku x)

Autor: || Zveřejněno: 12.6.12

Yo x)

Protože nejsem tolik ukecaný typ, jako je Kamaru, tak přejdu rovnou k věci x) Našel jsem na jednom z blogů takovýhle krátký seznam věcí, které Vám ... teda spíše hlavně anime fanouškům, pomůže zabavit se na nudné cestě uličkamu obchodů ... a kdo ví, třeba také rozesmějete někoho jiného než jen sami sebe x) Ale i přesto, že by Vám to mohlo zpestřit Vaše nudné nákupy třeba s rodiči, kteří se hrnou od jednoho regálu ke druhému, tak bych některé z těchto bodů radší nedoporučoval k vyzkoušení x) Né jen, že by jste s tím nepochodili u lidí, kteří nebudou mít vůbec žádné tušení o čem to vlastně mluvíte, ale také by se Vám mohlo stát, že Vám třeba i majitel obchodu (pokud jste v nějakém menším krámě) zakáže objevit se tam ještě někdy v budoucnu x) ... O velkých obchodních centrech radši nemluvím x)

Možná Vám příjde, že přeháním, ale opravdu se mi to stalo. Nebo spíše než mě se to stalo Kamaru x) Byli jsme v jednom z menších obchůdků, no ... tenhle obchůdek už nebudeme moci pekně dlouhou dobu navštívit, protože na nás chtěli volat policii a také blázinec x) To vše jen kvůli Kamaru, která zkoušela tenhle seznam zábavy, proto si z toho vemte nějaké to ponaučení a radši vyzkoušejte jen ty věci, u kterých Vám nic vážného nehrozí x) Třeba hned druhý bod bych Vám radši nedoporučoval, stejně jako spoustu dalších, které zahrnují zničení všech produktů obchodu x) Pokud ovšem nemáte v plánu pak všechno zaplatit, to si pak můžete dělat opravdu, co se Vám jen za chce x) ... A teď už se radši vrhneme na ten seznam "zábavy", některé sice nejsou tak povedené, ale jiné stojí opravdu za úsměv x)

1, Když vstoupíte dovnitř myslete na to, že nejdete nakupovat, ale pobavit se!! xD
2, Zběsile předělávejte a vyhazujte výrobky z regálu, protože nejsou symetricky uskládané!!
3, Kupujte pouze ovoce Mango, oplatky Liny, tyčinky Kid, zákusky Eclair a další, které obsahují v názvu cokoliv společného s otaku světem xD
4, Nebo vybírejte pouze jídlo, vyrobené ve vaší oblíbené zemi z Hetalie xD
5, U mléčných výrobků vyhledejte máslo rama a před nápis napište "Ku", aby to byl Váš "Kurama" xD
6, U pomazánek otevřete okurkovou pomazánku a namatlejte si ji na obličej, aby jste si udělali cosplay Zelgadise xD
7, U oddělení masa zaječte: "Proč tu není maso z cikád a racků?!"
8, Vylovte z regálu lízatko a strčte si jej do pusy. Když za vámi někdo přijde a bude řvát, že ho máte vrátit, namítněte že nemůžete, protože pak byste nebyli jako Mizore xD
9, V oddělení u pečiva zdvihněte obočí a vztekle oslovte paní: "Hele, ty housky jsou ještě natvrdlejší než Kuwabara!!"
10, Když budete u ovoce, vesele vyhazujte jedno jablko po druhém do vzduchu s tím, že krmíte Ryuka xD
11, Vemte do ruky jahodu a ječte z plných plic: "Ichigo, vyvolej bankai!! Dělej, vyvolej bankai!! Ty to neumíš?! Proč ho nevyvoláš?! No to's mě zklamal, Ichigo ..."
12, Když budete u kečupů, vylijte všechny na zem a vymluvte, že za to může Rena!! A že to není kečup, ale krev!!
13, Ve frontě na placení strkejte do chlápků před vámi, aby se srazili, a pak ječtě: "Yaoi!!"
14, Když dojde na placení, tak nevině pípněte: "Nyuu???" a pláchněte xD
15, Nyní budou nákupy lepší než kdy dřív xD

Neříkám, že je to něco úžasného, ale opravdu mě to občas některými body pobavilo, a tak jsem se tu s Vámi chtěl o tento článek podělit x) Doufám, že jsem Vás nenavedl na něco hodně špatného, ale jak říkám ... radši nejdřív dvakrát zvažte, zda chcete danou věc v obchodě opravdu provést x)

Goshida Rikyu :)

Mohlo by se Vám líbit

Žádné komentáře

Děkujeme za tvou odezvu!!